Publicēts: 04.04.2015.

Lai informētu sabiedrību par savas politikas īstenošanas gaitu un monetāro un tautsaimniecības rādītāju attīstību, Latvijas Banka regulāri publicē vairākus izdevumus. Latvijas Bankas nozīmīgākie izdevumi ir gada pārskats, "Makroekonomisko Norišu Pārskats", "Finanšu Stabilitātes Pārskats" un "Latvijas Maksājumu Bilance. Latvia's Balance of Payments".

Šajā interneta lapā ievietotas arī citas publikācijas, kas veltītas kādai no centrālās bankas darbības jomām, piemēram, Latvijas maksājumu sistēmas pārraudzībai. Interesentiem pieejami Latvijas Bankas speciālistu pētījumi un diskusiju materiāli, kuros atspoguļota Latvijas Bankā veiktā analīze un rastie secinājumi.

Sadaļā "Eiropas Centrālās bankas izdevumi" ietverti saskaņā ar Eiropas Centrālo banku sistēmas un Eiropas Centrālās bankas Statūtu prasībām sagatavotie Eiropas Centrālās bankas regulāro izdevumu tulkojumi latviešu valodā. Šīs publikācijas angļu valodā un citās Eiropas Savienības valodās pieejamas, izmantojot Eiropas Centrālās bankas interneta lapu (www.ecb.int) un attiecīgo valstu centrālo banku interneta lapas.  

Informāciju par Latvijas Bankas izdevumiem var saņemt Latvijas Bankas Starptautisko attiecību un komunikācijas pārvaldē (tālr. 67022428, 67022559, e-pasta adrese: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.).